Marta Mateu – Fotògraf

Una mirada a través de la fotografia

Exposicions i més

Exposicions actuals:

Properes exposicions:

L’aigua (exposició col·lectiva) al Museu de l’Aigua de Salt. Organitzada per l’Agrupació Fotogràfica i l’Ajuntament de Salt (Data per confirmar)

Visions: caminat carrer amunt  ( Properament, a Olot)

Survive – Fotografia analògica + Gravat  (Barcelona, data per confirmar)

_________________________________________________________________________

Col·laboro en diverses publicacions i les meves fotografies han estat publicades en diverses pàgines web, cartells publicitaris, guies… a destacar:

Llibres i revistes:

– Portada i contraporta de la revista El Brull amb diverses fotografies. Editada per l’ajuntament de Montagut i Oix. Abril 2015.

– Portada de la revista El Brull amb la fotografia Oix nevat 2009. Editada per l’ajuntament de Montagut i Oix. Desembre 2013.

– Col·laboració en la il·lustració del llibre Montagut i Oix de J. Vilar. Col·lecció Quaderns de la Revista de Girona. Monografies locals.  Diputació de Girona.  2013

– Il·lustració de la portada del llibre “Pessics de l’Alta Garrotxa” de Joan Pagès Guix. Editat per l’impremta Aubert. Amb la fotografia “Bassegoda”.  Desembre 2012.

 – Portada i contraportada de la Revista El Brull. Editada per l’Ajuntament de Montagut i Oix amb les fotografies “Interior de l’església de Sant Pere de Montagut” i “Cavallets de Montagut”.  . Desembre 2011.

–  Portada de la Revista El Brull. Editada per l’Ajuntament de Montagut i Oix amb la fotografia“Grafits de la pista esportiva de Montagut” .  Abril 2011.

– “El Correfoc d’Oix” Contraportada de la Revista El Brull. Editada per l’Ajuntament de Montagut i Oix.  Desembre 2009.

–  Col·laboració en la il·lustració del llibre “Dels volcans a la terra dels mites” Ed. El Pas. (Introducció de la Garrotxa i  fotografies i text del poble d’Oix), municipi Montagut i Oix. Desembre 2009.

Exposicions:

–  L’imaginari reflectit sobre la remor de l’aigua (Olot Fotografia -Mostra Internacional de Fotografia – Del 29 de juliol al 31 d’octubre de 2016 al Bar Sant Ferriol d’Olot)

Ens ho passem bé amb la música  (Del 26 de juliol al 31 d’agost  a La Rectoria – Pl. Cal Mere, 2 d’Oix)

– Destins Turístics (Exposició col·lectiva) – Saló Internacional del Turisme B>Travel Barcelona. Del 15 al 17 d’abril de 2016.

– La nostra Festa  (Exposició col·lectiva) –  Centre Cultural la Rectoria d’Oix (Alta Garrotxa) Del 1 d’agost de 2015 al 27 de març de 2016.

Conèixer la mort – Dins de la XI Biennal, OLOT FOTOGRAFIA, Mostra Internacional de Fotografia. De l’1 d’agost al 15 de setembre de 2014 a  l’església vella de Castellfollit de la Roca.

– Associant Sensacions – Exposició de pintures  d’Empar Giménez i transferències fotogràfiques pintades, partint del meu treball fotogràfic d’aproximacions a l’Alta Garrotxa. Del 8 al 31 d’agost de 2014  al local social d’Oix (Alta Garrotxa).

– Exposició col·lectiva “Amb ulls saltencs”  amb la fotografia Entre boires a la Casa de Cultura Les Bernardes de Salt dins dels actes dels “25 anys de foto Salt” Del 1 de febrer al 2 de març de 2014.

– Els colors de l’aigua al  6T7 Espai-Café del c/ dels Sastres, 35 d’Olot del 1 de febrer al 31 de març de 2014.

– “Els colors de l’aigua” del 1 de novembre al 31 de desembre a la Fundació Ateneu Sant Roc de Badalona.

– “Els colors de l’aigua”   Del 1 al 31 d’octubre a la sala d’exposicions del Centre Cívic Trinitat Vella de Barcelona.

– “Els colors de l’aigua” del 2 al 30 de setembre a sala d´exposicions de la Casa de Cultura Les Bernardes de Salt.

– “És hora de foc i timbals” del 3 al 31 d’agost a la sala d’exposicions del local social d’Oix (Alta Garrotxa).

– “Els colors de l’aigua” al Cafè del Born de Barcelona. Pl. Comercial núm 10. Del 20 de març al 26 de juliol de 2013.

– Exposició col·lectiva “Nous Nus” a l’EspaiGarum, la galeria d’art més petita del món de Lliça d’Amunt. Del 13 de gener  a l’1 de febrer de 2013.

–  Exposició “És hora de foc i timbals” a la perruqueria Styl d’Olot. Del 12 de setembre al 30 de novembre de 2012.

–  Participació a la X Biennal de Fotografia – Mostra Internacional de fotografia d’Olot, amb l’exposició “És hora de foc i timbals” al Cafè Europa.  Organitzat per Olot Fotografia. Del 28 de juliol al 31 d’agost de 2012.

–  Exposició col·lectiva “Catalunya, l’aparador global”.  Amb la fotografia “Diables i tambors” a la Biblioteca Joan Triadú de Vic.   Organitzada per Panoramio (by Google).  Del 3 de maig al 31 de juny de 2012.

–  Exposició  “Imatges d’Oix, d’abans a l’actualitat”. Fotografies d’abans: INSPAI, Centre de la Imatge de la Diputació de Girona. Fotografies l’actualitat: Marta Mateu . Al local social del poble d’Oix (La Garrotxa)  Del 10 d’agost al  31 d’octubre de 2010.

Altres:

Fotografia del cartell de la Festa Major d’Oix 2016

– Reportatge fotogràfic de l’esdeveniment Scrap A Tres, celebrat a l’Hotel Gran Havana de Barcelona.  27 de juny de 2015

– Il·lustració i composició del tríptic turístic del municipi de Montagut i Oix  (La Garrotxa). Editat a l’abril de 2014.

–  “Fotografies del municipi de Montagut i Oix”.  Panell turístic de l’ajuntament de Montagut i Oix a l’entrada del poble de Montagut. Dissenyat per la Bugia. 2011. 

Anuncis